Knikarmschermen

Knikarmschermen

Knikarmschermen zorgen voor een heerlijk comfort gevoel. Zo is het koel van binnen en buiten geniet u van de schaduw. Ze zijn tevens ook voor aangename prijs verkrijgbaar, waarmee u heerlijk kunt genieten van zowel binnen als buiten. De knikarmenschermen zijn van goede kwaliteit en zijn gemaakt van duurzame materialen. Zo hebben onze systemen een perfecte sluitsysteem. Het doek wordt goed afgesloten door het systeem waardoor het beschermd wordt tegen het Nederlandse weer. De meeste zijn te verkrijgen met een cassettesysteem.

Kleuren

Onze doeken zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Ook verschillende kleurcombinaties, strepen en motieven en fantasie.

Uitstraling

De cassette heeft een eigen kleur en deze bepaalt gelijk uw uitstraling van uw knikarmscherm. Wij installeren het voor u en doen ook de onderhoud indien nodig.

Wilt u langskomen en onze showroom bezichtigen dan bent u altijd van harte welkom. U kunt rustig op uw eigen gemak onze zonwering bekijken. Onze medewerkers staan klaar voor uw vragen. Wij geven u de beste informatie en advies mee. Thee en koffie staat alvast voor u klaar! Wij zien u graag in onze vestiging Hoofddorp.