Header afbeelding

Zonwering kosten

Wat zijn ongeveer de kosten van mijn zonwering? Vanzelfsprekend kunnen wij altijd een inschatting doen van de kosten die met de aanschaf, levering en montage van zonwering gemoeid is. Om een exacte prijs te kunnen afgeven, hebben we echter de nodige specificaties nodig. Denk daarbij aan typen, modellen, aantallen, formaten, bedieningssysteem, noem maar op. Op onze website krijgt u een goede eerste indruk van de vele soorten zonwerende oplossingen die wij in ons assortiment voeren. Pas tijdens een vrijblijvend gesprek in onze showroom kunnen we de verdere details invullen en u van een passend advies voorzien.

Inspireren en demonstreren

Heeft u precies voor ogen welke zonwering u in en aan uw huis wenst? Kom dan gerust langs om eens te praten over wat wij voor u kunnen betekenen. Tijdens een vrijblijvend gesprek rekenen we u graag de kosten van de door u gewenst zonwering voor. En wellicht kunnen wij u nog inspireren met stalen dessins en kleuren van de verschillende doeken uit ons assortiment of u het verschil tussen handmatige en mechanische bediening demonstreren.

Ook mensen die nog niet precies weten welke zonweringoplossing bij hun specifieke behoefte past, zijn van harte welkom in onze showroom. Tijdens een vrijblijvend gesprek gaan we graag dieper in op uw eisen, wensen en budget en bieden een passende oplossing in zonwering én bijbehorende kosten.