Header afbeelding

Markiezen

Markiezen hebben een historische, nostalgische uitstraling. Deze buitenzonwering is werkelijk een sierraad aan de gevel. De vorm en de kleuren doen ons denken aan vroeger tijden. Markiezen sieren dan ook al ettelijke decennia het straatbeeld van Nederland. Maar ook bij dit type buitenzonwering heeft de tijd niet stilgestaan. Het materiaal van zowel het doek als het frame is gemoderniseerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo heeft het doek, dat in meerdere kleuren en dessins verkrijgbaar is, een speciale behandeling ondergaan waardoor het vuil- en waterafstotend is.

Verrassend effect

Markiezen zijn beschikt voor elk type gevel; of deze nu van een jaren '30 woning is of een huis van recenter datum. Een markies met bij de tint van de gevel passend doek, brengt een woning als het ware 'tot leven'. Geeft een verrassend effect aan een moderne woning en verdiept de uitstraling van een wat historischer pand. Markiezen als buitenzonwering kiezen is niet alleen bijzonder smaakvol, maar werkt ook goed tegen de zon. Ze beschermen zelfs optimaal tegen zonnestralen van de zijkant.

Ook aan het frame van een markies worden hoge eisen gesteld. U kunt kiezen uit een aluminium of houten frame. De laatste kan in meerdere RAL-kleuren worden opgeleverd. We nodigen u graag uit onze showroom te bezoeken. Daar tonen we u graag de vele kleuren en dessins waarin markiezen leverbaar zijn.