Knikarmschermen

Terraszonwering kopen in Hoofddorp?

Tijdens de warme zomer- en lentedagen geniet u graag van een beetje verkoeling in uw eigen tuin. Met terraszonwering uit Hoofddorp kunt u deze schaduw zelf creëren en hebt u de keuze uit zonnige plekken en verkoeling op uw terras. Heerlijk genieten in uw tuin met een drankje en familie en vrienden, zonder te puffen in het warme weer.


Verschillende soorten

Op het gebied van terraszonweringen zijn er verschillende soorten. Permanente schermen en tijdelijke doeken zijn beide modellen waaruit u kunt kiezen. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende soorten, vindt u hieronder een korte uitleg:


  • Parasols: een parasol zet u op een plek waar u de zon wilt weren. U kunt de parasol zelf in- en uitklappen en eventueel verplaatsen.
  • Spandoeken: een spandoek hangt u op de plek waar u schaduw wilt creëren en is een tijdelijk wering.
  • Uitvalschermen: deze soort wordt bevestigd aan de gevel of boven het raam en zit na het oprollen in een beschermde kap.
  • Knikarmschermen: ook knikarmschermen worden bevestigd aan de gevel en kunt u op- en uitrollen wanneer u zelf wilt.
  • Terrasoverkappingen: een terrasoverkapping is een permanente oplossing tegen de zon. U hebt dus gegarandeerd een plekje schaduw in de tuin.

  • Informatief gesprek in Hoofddorp

    We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. U kunt zelf uw terraszonwering samenstellen door te kiezen uit bepaalde kleuren, materialen, maten en afwerkingen. We zien u graag in Hoofddorp!